Erik säger hejdå!

Tiden går fort. Efter ett halvår är jag nu på slutspurten av mitt examensarbete. Jag ber om ursäkt för min ringa aktivitet de senaste månaderna – jag kan inte skylla på mycket annat än att jag har behövt prioritera annorlunda.

Det enda jag säkert kan säga om min framtid är att min återstående tid som LTH-student är begränsad och jag kommer därför rekrytera en ersättare till att skriva på Kemibloggen. Det har varit spännande att få vara del av projektet och även en god lärdom att reflektera över min gångna tid här.

Jag tackar och önskar lycka till till alla studenter, blivande studenter, forskare, lärare eller andra vetenskapsintresserade!

DSC_2164

Om Erik

Ursprungligen lundensisk kille som har bott i Eskilstuna större delen av mitt liv. Läser sedan hösten 2010 till civilingenjör i bioteknik på Lunds Tekniska Högskola.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt