Om bloggen

Kemibloggen drivs av studenter som studerar på kemiska institutionen vid Lunds universitet. Här skildras livet som student vid Lunds universitet. Du får följa några av våra studenters tankar kring sin utbildning och sin framtid samt ta del av deras vardag. Vi hoppas kunna ge dig en inblick i en kemistudents vardag och förhoppningsvis väcka ditt intresse för kemi.

De tankar och åsikter som framförs av studenterna är personliga och skall inte betraktas som Lunds universitets officiella åsikter eller ställningstaganden.

Du är varmt välkommen att skriva kommentarer, men undvik ovårdat språk, personliga påhopp, spam, reklam, kränkande personuppgifter och upphovsrättsskyddat material. Alla kommentarer granskas. Material som bryter mot svensk lag eller motverkar syftet med sidan tas vid behov bort.

Har du frågor om våra utbildningar eller är intresserad av att ta del av information och nyheter kring utbildning och forskning vid kemiska institutionen är du välkommen att besöka vår hemsida eller kontakta våra studievägledare.

Kemiska institutionens hemsida

Kemi vid Lunds universitet på Facebook

Kontakta en studievägledare

Kontakta ansvarig för Kemibloggen
information@kilu.lu.se

Kommentarer inaktiverade.