The Two Month Chronicle

Och vips var höstens första läsperiod avklarad. Tack och lov för det, tycker en. Nu är det nämligen bara två månader kvar innan jag kan springa runt på KC igen. Om två månader påbörjar jag mitt masterarbete, och kommer spendera hela vårterminen på avdelningen för Fysikalisk kemi, som så många gånger förut. Om två månader blir det även ett underbart farväl till Fysicum, tack och hej, ses aldrig mer. Förhoppningsvis. Två månader alltså. Men om jag för en sekund ska lägga bitterheten åt sidan och försöka vara lite uppriktig så är kärn- och partikelfysik faktiskt helt okej…

Något mer som händer om två månader är att vi börjat gå mot ljusare och förhoppningsvis varmare tider, och alla jäkla förkylningar som ständigt biter en i svansen kanske tappar greppet och ger upp. Men känner jag mig själv rätt kommer jag vandra runt i en konstant förkylningsdimma i två månader till. Två månader alltså.

Jag vet att detta är en kemiblogg och att man som skribent då gärna ska skriva lite om kemi också. Men håll ut, det kommer. Om två månader.

(För att upprätthålla någon sorts bloggheder får ni under tiden nöja er med en bild på kemister istället, från Lunds Naturvetarkårs jubileumsbal…)

Fina kemister på 20-årsjubileum!

Fina kemister på 20-årsjubileum!

Det här inlägget postades i Fritid, Kemicentrum, Studentliv, Studier och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

  1. Väntar med spänning på återkomsten till Kemicentrum!

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt